Vloer renovatie

Begint de vloer in uw woning gebreken te vertonen, dan is het heel goed mogelijk om uw vloer te laten renoveren. Waarom neemt u hier niet eens contact op met de vloerspecialisten van Renovatie Ploeg? Zij zijn u graag van dienst. U kunt rekenen op ultiem vakmanschap, een snelle afhandeling van uw klus, een klantvriendelijke benadering en eerlijke prijzen. Lees hier snel meer.

Vloer renovatie voor alle soorten vloeren

Bijna alle soorten vloeren kunnen mooi gerenoveerd worden. Dat is een stuk voordeliger dan het leggen van een nieuwe vloer. De vloerenexperts van renovatieploeg kunnen u helpen met klussen als:

  • Beton schuren
  • Beton polijsten
  • Natuurstenen vloeren renoveren
  • Renoveren van vloertegels
  • Houten vloer en parketvloer renoveren

De vakmannen uit ons bestand hebben zowel alle kennis en kunde als de benodigde materialen en producten in huis om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Maak kennis met ons team

Renovatieploeg dat zich gespecialiseerd heeft in het renoveren van vloeren is beschikbaar voor renovatieklussen door heel het land. Dus ook bij u in de buurt is ongetwijfeld een van deze topvakmannen te vinden. Omdat alle klussers in ons bestand beschikken over het Kluskeur keurmerk, kunt u rekenen op prima garantievoorwaarden, een hoge mate van professionaliteit en uitstekend afgeleverd vakwerk.

Overtuigd?

Hier is uw vloerrenovatie klus beslist in goede handen, maar we begrijpen dat u van tevoren natuurlijk precies wilt weten waar u aan toe bent. Daarom kunt u een online aanvraag indienen voor een gratis offerte. Geef daarvoor een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van om wat voor soort vloer het gaat en geef aan wat er precies moet gebeuren. Wilt u meer informatie of advies, dan kan dat natuurlijk ook. Ook daarvoor nodigen we u uit om het formulier in te vullen. We horen graag van u.