Badkamer renovatie

Voldoet uw oude badkamer niet meer aan uw wensen of aan de eisen van modern woongemak, dan hoeft u niet meteen aan het slopen van uw huidige badkamer te denken. Een renovatie van uw badkamer is een betere oplossing. De onderdelen die u wel nog mooi vindt of die nog prima in orde zijn kunnen gewoon blijven. Overige onderdelen kunnen gerepareerd of vervangen worden. Zo kunt u op een budgetvriendelijke manier een vernieuwde badkamer realiseren.

Uitgebreide mogelijkheden voor badkamer renovatie

Het renoveren van uw badkamer biedt u een aardig prijsvoordeel in tegenstelling tot het slopen van uw huidige badkamer en het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer. Verder zult u ook minder lang hinder ondervinden van de werkzaamheden in huis. Bovendien hoeft u geen afstand te doen van onderdelen in de badkamer waar u aan gehecht bent geraakt, bijvoorbeeld de mooie vloer of uw heerlijke ligbad. Alleen daar waar het nodig is vinden de renovatie werkzaamheden plaats. Er is van alles mogelijk op het gebied van badkamerrenovatie. Denk aan vernieuwingen als:

  • Wijzigen van de indeling
  • Douchegordijn vervangen door douchewand
  • Nieuwe douchecabine plaatsen
  • Plaatsen van moderne badkamerspiegels
  • Nieuwe tegels plaatsen
  • Plafond verlagen
  • Etc….

Renovatieploeg staat voor u klaar

Hoe gaat u zo’n renovatie aanpakken? Schakel hiervoor de experts van renovatieploeg in. Zij hebben al menige badkamer renovatie op hun naam staan en kunnen u ook uitstekend adviseren en goede ideeën geven. Laat een van de experts eens bij u langskomen om de mogelijkheden voor uw badkamerrenovatie te bespreken. Ze zijn prima op de hoogte van de laatste trends en de moderne renovatietechnieken. Ze zullen u ongetwijfeld kunnen inspireren. Wanneer u al een idee hebt van wat u wilt, kunt u geheel kosteloos een offerte aanvragen. Vul het contactformulier in voor meer informatie of een kosteloze offerte.